biuro@frapz.org.pl

tel. (032) 7854221
ul. Mazowiecka 5,
41-205 Sosnowiec
Rachunek bankowy:

63 2490 0005 0000 4530 9330 3345
ALIOR BANK
O/Dąbrowa Górnicza
KRS 0000144428             NIP 629-22-38-414           REGON 277947710

Polityka prywatności

Polityka prywatności skierowana jest do użytkowników korzystających ze strony internetowej pod adresem: www.frapz.org.pl, w tym również kontaktujących się za pośrednictwem adresu e-mail lub poprzez numer telefonu podany w zakładce „kontakt”.  

Administratorem danych osobowych jest Fundacja Regionalnej Agencji Promocji Zatrudnienia,
ul. Mazowiecka 5, 41-205 Sosnowiec, KRS 0000144428, NIP 629-22-38-414 
REGON 277947710.

Dane osobowe podane przez osobę kontaktującą się (imię, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, numer IP urządzenia, ewentualnie inne dane, które użytkownik dobrowolnie wskaże
w przekazywanej wiadomości) będą przetwarzane w celu odpowiedzi na zadane pytanie poprzez kontakt drogą telefoniczną lub e-mailową, realizacji umowy, (art. 6 ust. 1 pkt. b i f RODO), dochodzenia roszczeń i ochrony przed roszczeniami (art. 6 ust. 1 pkt. f RODO).

Dane osobowe będą przetwarzane przez czas niezbędny do realizacji wyżej wymienionych celów, w szczególności do czasu przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po tym okresie dane zostaną trwale usunięte.

Odbiorcami danych mogą być osoby, które administrator upoważnił do przetwarzania danych osobowych lub zawarł umowę przetwarzania danych osobowych. Hostingodawcą strony jest serwis home.pl.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. W niektórych przypadkach podanie danych osobowych może być konieczne do realizacji umowy.

Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania, przeniesienia, wniesienia sprzeciwu, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W ramach korzystania ze strony internetowej, mogą być zbierane pliki cookies w celu lepszej jej funkcjonalności. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić w każdej chwili ustawienia przeglądarki. Pliki cookies nie umożliwiają identyfikacji użytkownika.

Administrator nie dokonuje czynności analiz statystycznych ruchu w portalu, dane nie są profilowane.

Administrator powołał Inspektora Ochrony Danych – Magdalenę Gzelę.

Kontakt w sprawie danych osobowych: daneosobowe@frapz.org.pl

FRAPZ 2012 © Wszelkie prawa zastrzeżone.